Vlog Pien tussen de pony's

Eén van onze jockeys maakte een leuke vlog over het bezoek aan Animal Event in de Beekse Bergen. Hier kan je de video bekijken.

Grand National Team wint prijs!

Het Grand National Team heeft een sponsorpakket ter waarde van 750 euro gewonnen met een actie van Speedheat in de regio Urk. Van het sponsorgeld heeft het team het jockeytenue compleet gemaakt met nieuwe dekjes voor de shetlandpony's.

Margriet Kramer van Speedheat Urk overhandigde vorige week de waardecheque aan Teun Hakvoort van het Grand National Team tijdens het paard- en ponyevenement Het Twentse Ros in Geesteren. Margriet Kramer vertelde blij te zijn met het Grand National Team omdat 'deze club zich belangeloos inzet voor de stichting KiKa, kinderen kankervrij'. Deelnemen aan de actie 'Warm hart voor de regio' van Speedheat Nederland, dat hiermee zijn twintigjarig jubileum vierde, was eenvoudig: alle clubs en verenigingen konden zich aanmelden bij Speedheat. Vervolgens was het aan leden, vrienden en familie de beurt om te stemmen op de clubs. De vereniging met de meeste stemmen won. En dat bleek met 232 stemmen het Grand National Team te zijn.

Grand National Team

ontvangt Stimuleringsprijs

Op 26 januari 2017 ontvingen we de Stimuleringsprijs van Sportverkiezingen Urk. De prijs word jaarlijks toegekend aan nieuwe sportteams in Urk. Natuurlijk zijn we als team erg blij met deze waardering.

Meer informatie over de sportverkiezingen Urk: www.sportverkiezingenopurk.nl

Geplaatst op 2 februari 2017

Grand National Team geeft optredens op Animal-Event voor KIKA


Het Grand National Team heeft vier prachtige shows gegeven op de tiende editie van het Animal Event in de Beekse bergen, met een grote groep van, ruiters, grooms en toeschouwers werd er afgereisd naar het Animal Event.

De ruiters, afkomstig uit Vollenhove, Emmeloord, Tollebeek en Urk, hadden de maanden ervoor hard getraind en met succes, het publiek was laaiend enthousiast.

In de ‘Penny Ring’ werd een schitterende dressuur show gegeven op muziek samengesteld door één van de ruiters van het team. Op het slot reden de  ruiters tussen brandende hindernissen door.

In de ‘Royal Beach Ring’ werd een spannende snelheidsshow gegeven. Tijdens de zinderende finale kwam Femmy Shiffmacher als eerste over de finish en werd zo winnaar van de eerste Grand National Team Show.

Als afsluiting werd de opbrengst van de optredens op het Animal Event door het team overhandigd aan KIKA, een cheque ter waarde van vijfhonderd euro.

Het Animal Event werd bezocht door 31000 bezoekers en het team kan terug kijken op twee geweldige dagen en optredens.

Meer foto's en video van het optreden vindt u onder media.

Geplaatst op 11 mei 2016

GRAND NATIONAL TEAM

Secretariaat:

Wijk 6-38, 8321 VB  URK

Mobiel: 06-1252 3608

E-mail : info@gnteam.nl

IBAN: NL91RABO0308491300

KvK: 64743411

Trainingslocatie

Horseteam

Staartweg 10

8322 ND Urk

 

Privacydisclaimer

ONZE SPONSOREN: