Western KIKA familiedag


Het Grand National Team wil binnenkort een Western KIKA familiedag voor het hele gezin organiseren.

De bedoeling is om kinderen die in behandeling zijn met kanker een gezellige, fantastische en leuke middag te bezorgen, samen met het hele gezin; vader, moeder, broertjes, zusjes, omdat het hele gezin wordt getroffen met deze ziekte.

Welkom in het wilde westen!

Saddle your horse and come to the Western KIKA familiedag! Voel je een echte cowboy, cowgirl of cowkid op de ranche van Horseteam aan de Staartweg 10 op Urk.

Als je de sfeervolle ranche betreedt, adem je de geur in van het echte wilde westen. Met een cowboyhoed en rode zakdoek die je bij binnenkomst ontvangt, voel je je gelijk een echte cowboy. Yippiayooo, yippiayheee…

In de ranche kraakt het zand onder je voeten. Iedere cowboy heeft zijn eigen stekkie gevonden, toch is er altijd nog een plekje vrij. Je voelt je een trotse cowboy met je eigen cowgirl & kid(s) aan je zijde. Al snel heb je een mooie Shetlandpony uitgekozen waar jouw cowkid de show mee gaat stelen.

In de hoek van de ranche zie je een aantal strobalen staan. Ah gezellig, het kampvuur brandt ook. Samen met een aantal andere cowboys en cowgirls laat je je lekker onderuit zakken op de strobalen. Onder het genot van leuke western muziek, aanschouw je alles wat er in de ranche gebeurt. Als je achter je kijkt zie je een poster hangen met een wel heel bekende kop.. Boven de poster staat: WANTED… Is dat niet?? In een andere hoek zie je hoe twee cowboys tegen elkaar opboksen met spijker slaan. In de verte hoor je het brullen van twee mannen die aan het arm worstelen zijn. Mooie cowgirls staan er omheen. En wat gebeurt daar nou? Zijn dat echte indianen?

Het leven in het wilde westen is prachtig. De cowkids vermaken zich in de huifkar of met het stapelen van goud, het schilderen van hoefijzers en ga zo maar door. En de cowboys en cowgirls genieten van alles wat er om hen heen gebeurt.

Ineens is de rust voorbij, de jacht op de stoutste vader is geopend!
Wie wordt er opgesloten in het schavot?

SEE YOU SOON!

Contactpersonen:
Elly Hakvoort: 06-43355807
Marleen Anker: 06-12523608
Email:   info@gnteam.nl
Adres:    Staartweg 10, Urk

GRAND NATIONAL TEAM

Secretariaat:

Wijk 6-38, 8321 VB  URK

Mobiel: 06-1252 3608

E-mail : info@gnteam.nl

IBAN: NL91RABO0308491300

KvK: 64743411

Trainingslocatie

Horseteam

Staartweg 10

8322 ND Urk

 

Privacydisclaimer

ONZE SPONSOREN: